Reizen

Reizen

Het ontdekken van nieuwe culturen, genieten van een Spaans of zelfs Indonesisch zonnetje en je kantoorwerk onder een veranda met uitzicht op zee maken in plaats van in een saai kantoorpand; remote werken en naar het buitenland reizen spreekt veel millennials ontzettend aan! Maar heb je deze grootse plannen in het verschiet, dan moet je natuurlijk wel voldoende geld gespaard hebben

Lijkt het jou ook wel iets om je spullen te pakken en te gaan reizen, maar houden de huidige vliegtuig prijzen je ergens tegen? Lees dan snel met ons mee voor de goedkoopste manieren om van land tot land te komen en lekker te reizen!

Be open(minded!)

Tip één om zo goedkoop mogelijk te reizen; sta open voor alternatieve plannen en ben niet gefocust op één en hetzelfde!

Wil je graag weg uit Nederland en maakt het eigenlijk niet zo zeer uit waar je terechtkomt, of heb je al maanden hetzelfde land op het oog? Als het je nou niet uitmaakt waar je terechtkomt, kan je natuurlijk kiezen om het goedkoopste vliegticket te boeken en daar lekker settelen. Je komt vanzelf andere reizigers tegen die bijvoorbeeld op doorreis zijn; wellicht kunnen ze je wel een lift geven!

Alternatieve vervoersmiddelen!

Wil je reizen buiten Europa of vind je het ook heerlijk om binnen de grenzen van ons werelddeel te blijven? Wil je reizen naar Duitsland, reizen naar Spanje, reizen naar Frankrijk, reizen naar Italië of reizen naar België? Waar in Europa je je hart ook gaat verliezen, wanneer je binnen ons continent blijft kan je ontzettend goedkoop met de trein op plek van locatie komen! Er zijn verschillende websites die internationale treinreizen voor je in kaart brengen en daarmee letten op de goedkoopste opties, je zult merken dat (vooral wanneer je een enkeltje boekt) dit goedkoper uitvalt dan wanneer je ervoor kiest met het vliegtuig te gaan!

Work away!

Wil je toch liever een stuk verder weg dan Europa? Heb je wel eens nagedacht over vrijwilligerswerk? Er zijn veel platformen waar veel verschillende aanbiedingen op staan. Wil jij het vrijwilligerswerk combineren met remote working? Dan kan je bijvoorbeeld kijken of je een klus kan vinden die twee of drie uurtjes per dag is en ook ’s avonds kan worden uitgevoerd; op deze manier kan je het combineren met je eigen baan én veel vrijwilligerswerk komt samen met gratis accommodatie. Klinkt als muziek in de oren toch…!

Meer informatie over reizen?

Wil je meer informatie over reizen naar verschillende landen en de mogelijkheden tot goedkope reizen en vakanties? Blijf onze website dan vooral volgen, het is moeilijk niet te schrijven over iets waar we zelf ook zo ontzettend dol op zijn; het maken van de mooiste reizen en nieuwe culturen ontdekken!