Baby meisjes kleding

Baby meisjes kleding

Een aantal maanden voor de uitgerekende datum begint het zo langzamerhand vast en zeker te kriebelen; op zoek naar de leukste baby meisjes kleding voor jouw toekomstige kleine. Natuurlijk wil je er zeker van zijn dat ze altijd gekleed is naar het seizoen; niet te warm aankleden maar ook zeker niet te koud. Daarnaast is comfortabele baby meisjes kleding één van de kenmerken waar de kledingkast aan moet voldoen! Maar hoe verder? Wat is in de mode en wat is hip voor baby meisjes kleding? Ben je benieuwd naar de laatste trends op het gebied van baby meisjes kleding? We hebben het voor je op een rijtje gezet; lees snel met ons mee en vind jouw inspiratie!

Cartoons!

Hip, hot and happening; het aankleden van jouw baby meisje in kleding met een idool erop. Nu zal ze zelf in de eerste paar maanden echt geen groot fan van een bepaalde cartoon zijn, maar misschien is jouw oude jeugdcartoon nog steeds wel in de mode? Schaf bijvoorbeeld een leuk boxerpakje aan met Mickey Mouse erop, of ga voor een truitje met Winnie de Pooh! Een cartoon op baby meisjes kleding geeft een speelse look en is goed te combineren met andere kleding!

Welke kleuren zijn in de mode?

Eén van de trends waarmee je de spijker op z’n kop slaat voor een hip baby meisje in jouw kinderwagen, is door baby meisjes kleding aan te schaffen in kleuren die op dit moment de trend van het moment zijn. Zo scoor je bijvoorbeeld hoge punten met baby meisjes kleding in aardetinten; denk hierbij bijvoorbeeld aan beige of donkergroen. Deze kleuren komen zowel in de winter als in de zomer goed tot hun recht!

Flared, retro en nog meer 70’s…

In het dagelijkse modebeeld is het niet meer weg te denken; de retrolook die steeds meer dames zichzelf aanmeten. Het dragen van flared jeans is helemaal terug van weggeweest, evenals vesten met grote knopen, kraagjes, franjes, you name it… Laat deze stijl kleding nou ook helemaal in zijn bij baby meisjes kleding! Een schattige zachte flared broek met bloemetjes, of een truitje met een kraagje zijn een niet-meer-weg-te-denken-trend van het moment en mogen dan ook zeker niet missen in de kledingkast als je jouw lieve baby meisje graag hip aankleedt!

Lees meer over baby meisjes kleding!

Trends zijn veranderlijk, evenals de bekendste baby meisjes kleding merken van het moment en de wetenschap achter bijvoorbeeld het dragen van een mutsje of juist niet… Wil je graag op de hoogte blijven op het gebied van baby meisjes kleding? Blijf dan vooral onze website volgen, je doet voldoende inspiratie maar ook belangrijke kennis op!