Lifestyle

Lifestyle

Let op jezelf! Eet gezond! Sport voldoende! Kom aan je dagelijkse groente en fruit! – het vliegt ons maar om de horen. Bevelen over jouw lifestyle die je eigenlijk liever niet meer aanhoort omdat ze je continu met je neus op de feiten drukken; je kan jouw lifestyle ook best wat strakker inrichten.

Heb je het gevoel dat je jouw lifestyle een stukje wil verbeteren? Waarschijnlijk heb je heus wel eens van de drie principes rust, regelmaat en reinheid gehoord? Wanneer je je vasthoudt aan deze drie begrippen zal je merken dat je je (gezonde) lifestyle een stukje strakker in de teugels kan houden! Ben je benieuwd hoe je dit het best kan doen? We geven je graag wat inspiratie en handvaten!

Rust

Dat je voldoende rust dient te nemen gedurende een week is waarschijnlijk niks nieuws; een mens heeft nou eenmaal een minimaal aantal uur slaap per nacht nodig (tip: lees Uitgerust wakker worden, geschreven door slaapexperts!) en is daarnaast ook zeker geen machine. Je kunt voor rust in jouw lifestyle zorgen door het toepassen en gebruiken van een aantal verschillende producten.

Ten eerste kan het je helpen om een ambi-light wekker aan te schaffen; door het natuurlijke licht van de wekker word je een stuk uitgerust wakker. Daarnaast is het natuurlijk aan te raden om niet meer op je mobiel te zitten vlak voor het slapen gaan; brengt je een rustigere nacht! Wil je toch nog even die filmpjes kijken op je mobiel? Schaf dan een slaapbril aan die het blauwe licht tegenhoudt; wedden dat je een stuk lekkerder slaapt?

Reinheid

Reinheid is de tweede principe in jouw lifestyle waar we graag een aantal tips voor willen geven. Misschien heb je wel eens gehoord van het gezegde ‘’een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd’’? Zorg er dus voor dat je voor het slapen gaan even snel de woonkamer opruimt zodat je ’s ochtends beneden komt in een opgeruimde woonkamer. Dit geldt natuurlijk ook voor het bureau waar je aan werkt, de keuken waar je in bezig gaat, en ga zo maar door…

Regelmaat

Plannen is de sleutel tot een gezonde én overzichtelijke lifestyle. Wist je dat je er door het gebruik van plannen, in bijvoorbeeld een agenda, een regelmatige lifestyle op na kan houden? Dit heeft dan weer gezonde voordelen voor zowel je geest als jouw lichaam; waar wacht je nog op? Stel je voor dat je door het plannen zelfs tijd overhoudt… tijd die je weer kan spenderen met familie of om een uurtje extra de sportschool in te duiken!

Tools die je kunnen helpen

Wil jij graag meer rust, reinheid en regelmaat in jouw lifestyle? Gelukkig zijn er veel lifestyle tools die je kunnen helpen deze lifestyle te bereiken! Via onze website kom je er vast al een hoop tegen; ga voor jezelf na welke tools inderdaad een verrijking kunnen zijn voor jouw lifestyle en welke juist niet. Meer inspiratie op doen? Lees dan gewoon lekker verder via onze webpagina!