Interieur inspiratie

Interieur inspiratie

Heb je net een nieuw huis gehuurd of misschien zelfs wel gekocht, en wordt het tijd om Pinterest af te struinen voor een beetje interieur inspiratie? Zie je in ieder huis dat je tegenkomt een leuk schilderij hangen, of een mooie bank staan, welke als geen ander zou staan in jouw nieuwe huis? Interieur inspiratie op doen voordat je jouw huis inricht is handig en goed; zo weet je tenminste wat je wel en niet wil.

Maar wat als het niet lukt om interieur inspiratie op te doen? Wat als je bij geen enkel meubel of schilderij denkt: ‘’ja! Dat wil ik in mijn huis’’? Dan is het tijd om je horizon te verbreden, en veel hoef je daar gelukkig niet voor te doen. Zet gewoon je TV aan, en laat je onderdompelen in Nederlands fijnste woonprogramma’s voor jouw interieur inspiratie! Welke programma’s kunnen een grote bijdrage aan jouw interieur inspiratie hebben? Die leggen we graag voor je uit! Lees snel met ons mee!

Eigen huis en tuin

Misschien wel Neerlands bekendste televisieprogramma op het gebied van wonen én interieur inspiratie; eigen huis en tuin. Het televisieprogramma is al sinds 1990 op de buis, waar het zich richt op het stijlen van huizen en tuinen. Hoewel het programma door de jaren heen verschillende insteken heeft gehad, staat interieur nog steeds centraal. Het programma is iedere werkdag om 17:00 uur op RTL4 te zien; perfect dus voor jouw dagelijkse portie interieur inspiratie!

Kopen zonder kijken

Een hit. Een kijkcijferkanon. Gepresenteerd door Martijn Krabbé; kopen zonder kijken. In het programma gaat Martijn Krabbé met een stel op zoek naar een huis. Ofwel, de makelaar gaat op zoek, en het stel tekent zonder te weten wat ze kopen. Vervolgens maken de aannemer en zijn klusteam een plaatje van het huis, waarnaar de styliste erdoorheen gaat en je meeneemt in een aantal tips op het gebied van interieur. Perfect om interieur inspiratie op te doen, en ook nog eens leuk (en een beetje spannend…) om naar te kijken. Het is namelijk maar hopen dat het huis in de smaak valt bij het stel! Gelukkig hoef jij het huis sowieso niet mooi te vinden, maar misschien valt het gebruikte interieur je wel in de smaak. Een goede manier om een beetje interieur inspiratie op te doen dus!

Van woonvilla naar droomvilla

In het programma ‘Van woonvilla naar droomvilla’ gaan architecten een inspirerend interieur ontwerpen. Het doel van het ontwerpen van het nieuwe interieur is om de villa in kwestie naar een niveau van waar paradijs te tillen; zeker de moeite waard wanneer je op zoek bent naar een portie interieur inspiratie!

Interieur inspiratie bij ideaalappartement!

Ben je op zoek naar meer manieren om interieur inspiratie op te doen voor een nieuwe woning? Neem dan af en toe een kijkje op onze website; we lichten graag meerdere manieren voor je toe en houden je uiteraard graag op de hoogte over de manieren waarop je interieur inspiratie kan op doen, of over trends in interieur op zich!