Interieur stijlen

Interieur stijlen

Wie tijdens het wandelen door de wijk zo nu en dan eens stiekem bij andere huizen naar binnen spiekt zal het allang opgevallen zijn; in Nederland zijn we dol op verschillende interieur stijlen. Waar de ene Nederlander waarde hecht aan Industriële interieur stijlen, zal de ander juist los kunnen gaan op Bohemien of Scandinavische interieur stijlen. In Nederland is er niet één stijl die meer naar voren komt dan de anderen, en daarom kan het lastig zijn om te bepalen wat jij nou mooie interieur stijlen vindt.

Wil jij graag meer te weten komen over verschillende interieur stijlen? Benieuwd wat er op dit moment in is, en hoe je jouw woonkamer de beste interieur stijlen kan aanmeten? Lees dan snel mee en doe inspiratie op!

Scandinavische interieur stijlen

In de Scandinavische interieur stijlen – die overigens erg populair zijn in Nederland – gaat het om rust en ruimte. De stijl staat bekend om haar minimalistische en eenvoudige kenmerken en esthetiek. De kleuren die voorkomen in Scandinavische interieur stijlen zijn meestal beperkt tot een rustig kleurenpalet, zoals lichtgrijs, beige en wit. De meubels in de Scandinavische interieurs stijl zijn erg strak en modern, denk hierbij bijvoorbeeld aan een strak houten bankje tegen de muur. Verder erg populair in de Scandinavische interieur stijlen; natuurlijk licht!

Industriële interieur stijlen

Een andere hippe, hotte en gaande trend is het gebruik van industriële looks en meubels wanneer je je interieur wil stijlen. Eigenlijk kan je bij een industriële stijl denken aan de lofts, zoals je deze misschien uit Amerikaanse series of films kent. Het gaat hier om ijzeren balken, retro lampen en ruwe materialen. Denk bijvoorbeeld een niet afgewerkte bakstenen muur, of grote tegels op de vloer. Wil je jouw interieur stijlen met een industriële look, maar weet je niet zeker hoe en wat? Dan kan je natuurlijk ook altijd kiezen om te beginnen met bijvoorbeeld de keuken!

Modern chique interieur stijlen

Ben je zoek naar een moderne chique interieur stijl? Bijvoorbeeld het gevoel hebben dat je een hotelkamer binnenloopt wanneer je jouw slaapkamer binnenloopt? Logisch; de ‘moderne chique hotelkamer interieur stijlen’ zijn ontzettend in en worden veelvuldig gebruikt in de Nederlandse huizen. Deze interieur stijl geeft het gevoel van luxe; heerlijk thuis komen dus!

Meer informatie over interieur stijlen? Read with us!

We proberen je altijd up to date te houden over de laatste trends op het gebied van verschillende interieur stijlen, hippe meubels en alle andere zaken die met een huis te maken hebben! Nieuwsgierig? Blijf onze website gewoon volgen!