Heren kleding

Heren kleding

Stoer, avontuurlijk, strak in ’t pak, comfy, sporty, casual… Er zijn wel duizend en één manieren om verschillende heren kleding-stijlen te beschrijven. De meeste heren zullen dan ook verschillende kleding-stijlen in de kledingkast hebben liggen; veel gelegenheden of evenementen kennen immers verschillende dresscodes. Soms is die overvolle kledingkast wel eens toe aan een frisse wind; de oudste heren kleding eruit, en op zoek naar hip, hot and happening voor in jouw heren kledingkast! Dan is het natuurlijk wel leuk om bij de aanschaf van jouw nieuwe herenkleding, een beetje mee te lopen met de trends van het moment. We helpen je graag en hebben verschillende trends op een rijtje gezet. Benieuwd? Lees dan lekker mee en doe inspiratie op voor jouw nieuwe heren kleding!

Coltrui

Oké… eerlijk is eerlijk, nieuw en verfrissend is de coltrui niet. Deze ‘trui met opgerolde kraag’ (Wikipedia, 2023) gaat immers al jaar en dag mee. Toch behoort de coltrui zeker tot de lijst met trends. Waarom? Omdat je met de coltrui elke geschikte outfit kan maken; van sportief aan de lijn op zaterdagmiddag tot werk-overleg-op-kantoor-look, en alles ertussenin! Een coltrui mag dan ook zeker niet ontbreken onder de categorie heren kleding. Helemaal trendy de deur uit? Ga voor een knalrode coltrui; deze kleur is er een die niet te missen valt op de kleurentrends-lijst van 2023. Met een rode coltrui heb je een dubbele trend én tijdloos heren kledingstuk te pakken, wat wil je nog meer?

Sporty in de kledingkast!

Een trend die niet zeker niet vergeten mag worden, is kleding gebaseerd op de Amerikaanse sportcultuur! Een baseball-cap is weer helemaal terug van weggeweest, een petje van de New York Yankees kan je maar beter per direct aanschaffen en jasjes die lijken alsof je net een basketbalwedstrijd gespeeld hebt verdienen zeker een plekje aan de kapstok! Andere sportieve items die je zeker niet mag overslaan bij het shoppen van heren kleding? De polo; perfect voor in de winter onder een vest of colbert, en in de zomer voor een hip sportieve outfit! Extra trendsetter zijn? Koop dan kleding van een bekend sportmerk, zoals een polo van Björn Borg!

Jasje of overhemd?

Op zoek naar een jasje, of een overhemd? Ga dan eens voor de perfecte combinatie tussen de twee; het overshirt! Deze perfecte mix komt tegenwoordig vaak voor en dat is niet gek; deze soort heren kleding komt op ieder moment in het jaar als geen ander van pas! In de wintermaanden draag je een overshirt als vest binnen, in de lente en de zomer kan je het overshirt dragen als jas buiten! Populaire modellen? Een geruite versie of één met een effen, stoere kleur, zoals donkergroen!

Nog meer inspiratie?

Onze kijk op trends hebben we je ondertussen gegeven, dus hopelijk kan je een stukje vooruit wanneer je de stad (of het internet) afstruint voor het aanschaffen van nieuwe kleding. Wil je graag op de hoogte blijven van trends van het moment of meer te weten te komen over kleding? Blijf onze website dan vooral volgen!