Series

Series

Samen met partner lief genieten van de leukste series die Nederland rijk is, of met een vriendin de hele middag een documentaire bingewatchen? Soms is er niks lekkerder dan je te wanen in de mediawereld en verlekkerd naar het beeldscherm te staren. Maar waar kan je nou terecht voor al die leuke series? Soms zien wij ook door de bomen het bos niet meer! Lees snel met ons mee, we geven je een overzicht van de websites en platformen waar jij jouw favoriete series kan bekijken!

Netflix

Netflix is een van de bekendste platforms voor het kijken van series en films. Met een abonnement op Netflix kan je genieten van duizenden titels in verschillende categorieën. Van spannende crime series tot romantische komedies, er is werkelijk voor ieder wat wils. Netflix biedt naast de bekendste series ook nog eens eigen producties aan, die elke keer een schot in de roos zijn! Een abonnement op Netflix is zeker de moeite waard om lekker te genieten.

Videoland

Videoland is een Nederlandse streamingdienst met veel Nederlandstalige series en films. Ben jij bijvoorbeeld een groot liefhebber van Nederlandse romcoms waarin Barbara Sloesen of Chantal Janzen de show stelen? Dan is Videoland het platform waar jij moet zijn! Naast Nederlandse producties vind je op Videoland ook een hoop internationale series.

Ziggo Movies & Series XL

Ziggo biedt Ziggo Movies & Series XL aan, waarmee je als Ziggo-klant toegang hebt tot ontelbaar veel films en series. Naast bekende titels kun je op dit platform ook kijken naar producties die speciaal voor Ziggo zijn geproduceerd.

NPO plus

Wil je graag series en programma’s kijken die door de Nederlandse Publieke Omroep zijn uitgezonden? Dan is het aanschaffen van een NPO Start Plus een goed idee (Wikipedia, 2023)! Daarnaast biedt NPO ook vele documentaires aan die zeker de moeite waard zijn om te bekijken. Wist je dat je op NPO Plus ook terecht kan voor televisieprogramma’s die nog niet eens op de nationale televisie zijn uitgezonden?

Disney +

Misschien denk je bij Disney+ alleen aan Assepoester of Frozen, maar niks is minder waar. Disney+ is een streamingdienst met series en films van Disney, maar je kunt er ook zeker terecht voor series voor volwassenen. Zo kijk je op dit platform bijvoorbeeld How I Met Your Mother (kijktip!).

Wil je meer info?

Bovenstaand hebben wij vijf verschillende opties gegeven voor het streamen in Nederland. Je kunt je voorstellen dat dit natuurlijk niet de enige platforms zijn waar je terecht kan; wil je graag meer info over waar je lekker kan bingewatchen? Check dan vooral zo nu en dan onze website voor meer info, ontwikkelingen en trends op dit gebied!