Baby’s kleding

Baby’s kleding

Baby’s kleding… waar te beginnen? Hoe kan je je baby nou het best aankleden en ervoor zorgen dat hij of zij het niet veel te warm krijgt of veel te koud? En bij welke merken ben je op het gebied van baby’s kleding nou helemaal aan het juiste adres? We helpen je graag een eindje onderweg en geven je graag informatie over een aantal leuke merken kinderkleding! Lees met ons mee als je inspiratie op wil doen.

B*E*S*S

Met een baby is geen dag hetzelfde, maar sommige dingen lijken zich toch elk uur weer te herhalen; burp, eat, sh*t en sleep. En dat is nou precies waar het merk B*E*S*S is ontstaan. Leuke afkorting toch? Het merk is een eigenwijs doch stoer merk dat zich focust op het maken en verkopen van baby’s kleding voor de allerliefste newborn baby’s. Bij dit merk staat comfort het hoogst in het vaandel, samen met een portie goede looks van de baby’s kleding natuurlijk! Al met al kan je bij het merk terecht voor comfy, hippe en authentieke baby’s kleding; precies waar het om zou moeten gaan bij jouw pasgeborene! B*E*S*S kent verschillende collecties, zoals de basic elements collectie en de Organic collectie. Vooral met de laatstgenoemde collectie sla je de spijker op z’n kop wat betreft duurzame baby’s kleding; deze baby’s kleding is gemaakt met hoogwaardige duurzame materialen.

Noppies

Een merk voor baby’s kleding van Nederlandse bodem! Het merk is twintig jaar begonnen met het verkopen van positiekleding en heeft ondertussen grenzen verlegd. Zo kan je voor jouw kindje tot en met zes jaar baby’s kleding scoren bij Noppies! Noppies biedt baby’s kleding aan welke passen bij de smaak van zowel vader als moeder. Bij Noppies kan je al kleding aanschaffen vanaf maat 44, dus echt voor de allerkleinsten onder ons! Zo kan je terecht voor pakjes, sokjes, longsleeves, rompertjes en boxpakjes. Allemaal essentials die niet mogen ontbreken in de kledingkast van jouw baby!

Dirkje

Onderdeel van familie Van Gennip Textiles werd Dirkje in 1990 opgericht op Hollandse bodem. Bij Dirkje kan je terecht voor baby’s kleding tot en met zes jaar. Dirkje kinderkleding is in de loop der jaren ontzettend gegroeid en daardoor kent het bedrijf ondertussen ook buitenlandse bekendheid! Wil je shoppen bij Dirkje? Dit gaat erg gemakkelijk; het merk biedt namelijk een verdeling in verschillende kledinglijnen, zoals ‘stoer’ en ‘comfort’. Zo kan je dus gemakkelijk kleding uitkiezen welke perfect bij jouw baby past!

Meer informatie baby’s kleding en leuke merken?

Nieuwsgierig naar meer informatie over baby’s kleding, trends, bekende merken of de beste manieren om jouw baby aan te kleden? Blijf dan vooral onze website volgen!